KINDERBOERDERIJ STOKHASSELT

CONTACT

Op deze pagina gaan wij onze dieren voorstellen

Wij zijn uiteraard elke dag met onze dieren bezig. Stallen schoonmaken, dieren voeren de weide schoon houden.
Onze beesten krijgen uitsluitend gezonde diervoeding welke door een deskundig voederbedrijf wordt geleverd.
Vroeger kregen de dieren brood, maar deze mogen ze absoluut niet meer hebben omdat hier te veel suikers inzitten waaraan de dieren kunnen overlijden. Dat willen we uiteraard niet hebben. Daarom hebben wij aan onze hekken hangen:

geef ons geen bladeren of brood, hiervan gaan wij dood!

wil je toch iets aan de dieren geven, kom dan naar binnen. voor 10 cent kun je een bekertje voer kopen welke de beesten allemaal mogen hebben. Ook de beheerder kan je uitleggen wat goed en slecht is voor de dieren.

Wij zijn Willie en Wortel en sinds eind augustus op de kinderboerderij. Wij zijn gele vlaamse reuzen. Wij eten voornamelijk hooi en konijnen brokken.

Ik Ben Calimero. Ik ben een mini haantje en over het hek gegooid door mijn vorig baasje. echter loop graag los in de kinderboerderij en ga nooit meer weg. Ik eet voornamelijk kippen graan. Voor de rest pik ik alles op wat ik lekker vind.

Ik Heet Bob,

ik ben een Kunekune varken. Ons varkensras is heel vriendelijk en wij ( samen met Beb, zie andere foto)) houden van knuffelen. ik eet het liefst varkensbrokken en hooi. Ook verse groentes vind ik erg lekker, ik doe daar graag een kunstje voor.

CONTACT

Puccinistraat 319A  |   5049 GK  |   Tilburg
Openingstijden: woensdag- & zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:30uur

6 + 14 =