Over ons

De Kinderboerderij Stokhasselt is een begrip voor de wijk Stokhasselt.

Al ruim 40 jaar staan wij klaar voor onze bezoekers. Lees hier meer over in ‘Onze geschiedenis’. Onlangs hebben wij een volledige nieuwe kinderboerderij met een apart dierenverblijf neergezet met veel steun van de gemeente Tilburg. Onze boerderij wordt geheel door vrijwilligers gerund. Wij zijn voor alle publiek geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur; van jong tot oud is welkom. Wij hebben aan alles gedacht, zelfs WIFI is bij ons gratis. Onze dieren bestaan uit konijnen, cavia’s, geiten, schapen en varkens. In het voorjaar komen er weer jonge dieren en een eendenvijver bij.

Buiten onze boerderij ligt een schitterend park met een pluktuin die is aangelegd door Jantje Beton. Hier kan ook lekker gespeeld worden door de jeugd.

Op de Kinderboerderij krijgen alle kinderen gratis ranja en voor de ouders, opa’s en oma’s en andere volwassenen schenken wij gratis koffie en thee. Voor de warme zomerdagen is er ook ijs te koop tegen een redelijke prijs (seizoensgebonden).

Voor scholen zijn wij op afspraak geopend. Bij ons in de ontmoetingsruimte kan les gegeven worden, buiten kan de natuur ontdekt worden, en uiteraard gespeeld worden.

Onze ontmoetingsruimte is voor buurtverenigingen of groepen tot maximaal 20 personen te gebruiken voor vergaderingen. Vraag onze voorwaarden op via info@kinderboerderijstokhasselt.nl.

Graag tot ziens op Kinderboerderij Stokhasselt.

CONTACT

Puccinistraat 319A  |   5049 GK  |   Tilburg
Openingstijden: woensdag- & zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:30uur

1 + 10 =